Aner til Gitte Jonassen

Velkommen til vores hjemmesiden som vil handle om min store interesse slægtsforskning.

Jeg voksede op hos min farfar og farmor, som har betydet utrolig meget for mig, hvilket nok først er blevet rigtig tydeligt, efter jeg selv har fået børn. De havde en antikvitetsforretning "Spinderokken" skråt over for H. C. Andersenshus i Odense.

Jeg startede min slægtsforskning i 2003, men interessen har været der i lang tid, hvor jeg har samlet notater, gamle dokumenter og billeder gennem flere år. Jeg har efterhånden fået samlet oplysninger på over 6000 personer i min slægtsfil. Derfor vil jeg gerne på disse sider vise resultatet af min forskning.

I ANETAVLEN kan du navigere dig igennem de forskellige personer og generationer. Hvor du kan se de oplysninger, jeg har om anerne, hvis der er billede i højre side, kan du se billedet i en større opløsning, når du "klikker" på det.
I EFTERNAVNELISTEN kan du se de forskellige efternavne og hvor mange, der bærer navnet, derfra kan du "klikke" videre til personerne i Anetavlen.
I NAVNEINDEKS kan du se de enkelte personer med oplysninger om fødel/dåb - død/begravet, såfremt jeg har disse oplysningerne. Hvis du kan supplerer mine oplysninger, håber jeg du vil kontakte mig. Du finder min mail adresse nederst på siden.

Du vil ikke finde oplysninger om nulevende personer, da jeg ikke finder det etisk korrekt at oplyse om dette på nettet.

Jeg har lagt mange timers arbejde i forskning og dokumentation af vores aner. Jeg håber, du vil få glæde af de informationer, du kan finde her. Jeg hører meget gerne fra dig, hvis du finder dine aner på hjemmesiden eller du finder fejl eller urigtige oplysninger. Du finder min mail adresse nederst på siden.

God fornøjelse!
Venlig hilsen Gitte Jonassen

Billede

Spinderokken i Odense, som min farfar og farmor havde i Hans Jensensstræde 20


Indholdsfortegnelse

punkttegn  Anetavle for Johanne Hansen
punkttegn  Efternavnsliste
punkttegn  Navneindeks

Kontaktinformation

Email Send e-mail til aner@gittejonassen.dk
Send brev til:
Gitte Jonassen
40681733


Hjem | Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 1 Maj 2013 med Legacy 7.5 fra Millennia